ÅRETS LIVEAKTER

Liveakter

Det är inte Manifestgalan utan en fet lineup och i år har produktionsgruppen verkligen levererat!
Utöver vår härförare Cleo så kommer vi även underhållas av:

Västerbron
Stockholmskt skrammel på skånska med inslag av Norrland. Salongspunk, stökpop, åsiktsindie, kärt barn har många genres. 2014 bjöds bron på en resa från första singel till sextonde plats på Musikguiden i P3’s årsbästalista med senaste singeln. Året inleddes även med en spelning på landet och avslutades på Rockefeller i Oslo inför storpublik. Under hösten släpptes även debutalbumet ”Idiotologi”. Västerbron är återigen aktuella med sin nya singel ”Död För Mig” som släpps i februari.

Zhala
Zhala beskriver själv sin musik som ”kosmisk pop” eller ”religiös rave”. Hon var den första artisten att signas till Konichiwa Records och i februari 2014 släpptes ep:n ”Prophet” till en kör av superlativ från alla väderstreck. Ett album kommer att släppas inom en snar framtid och allting talar för att det är ett mästerverk vi har att vänta oss.

FATTA MAN
Projektet FATTA startades förra året med syfte att arbeta mot sexuellt våld och för en samtyckeslagstiftning. I somras lanserades FATTA MAN, ett projekt som bygger på insikten om att dagens destruktiva manlighetsnormer är begränsande och att vi tillsammans bör kämpa för en annan sorts manlighet. Syftet med projektet är att få män att ta sitt ansvar och att förändra den rådande bilden av vad manlighet är.

I samband med FATTA MAN-kampanjen släppte Erik Rapp, Adam Tensta, Zacke och Parham låten ”Det börjar med mig”. Om projektet: http://fatta.nu/fatta-man/om-fatta-man/

Även vinnarna av Manifest on Tour och Årets Klubb spelar live under galan. Mer information om Manifest on Tour hittar ni här: https://manifestgalan.se/manifest-on-tour/

Årets DJ’s till efterfesten:

PANIK DISCO (Klubb OUCH!)

Gäster:
YOUNG BEAR MILITÄR (Klubb Vidrig) (DJ-set)
KATTY KOU (DJ-set)
HEL (Live)

Arrangörerna bakom en av Stockholms bästa basklubbar, ”OUCH!”, är inga andra än dj/producent duon PANIK DISCO. Dessa veteraner har drivit klubbar i över tio år, dj:at på allt från hustak i New York, svartfester i Berlin och pop-up fester i Kapstaden till stora internationella festivaler och varit officiell support till bl a Major Lazer, Diplo och Buraka Som Sistema.
Vi är superglada över att PANIK DISCO kommer ta hand om musiken i Harlem denna kväll. De utlovar en grym mix av Tropical Bass, Hip Hop, Trap & Dancehall. Denna kväll har de även med sig rap gruppen HEL, kollegan YOUNG BEAR MILITÄR samt en hel del överraskningar som kommer ge er den perfekta kvällen. Hoppas ni är redo!