Samarbetspartners

I år är vi stolta över att komma till Norrköping!

Musikstaden Norrköping välkomnar Manifestgalan 2024!
Sedan 2017 är Norrköping stolt en av världens 350 städer som ingår i UNESCOs nätverk för kreativa städer. Här finns ett aktivt kulturliv, musikfestivaler och en bredd av musikskapare och arrangemang! Här hittar du konserter, klubbar och artister inom allt från jazz, blues, hiphop, reggae, house, elektroniskt eller klassiskt med symfoniorkester. Kom hit för att du älskar att uppleva eller skapa musik!

I Norrköping är allting nära. Här bland spårvagnar, lummiga promenader och historiska byggnader startade många stora artister sin karriär och du kan hela tiden upptäcka nya talanger från Norrköping.

Planera ditt besök till Norrköping! Här hittar du mer information och inspiration: https://visit.norrkoping.se/

Som vanligt har vi med oss de gamla goda vännerna i  SKAPFST , Riksförbundet för Folkmusik och Dans och Musikförläggarna samt Sensus som presenterar Årets nykomling och i specialkategorier så finns SKAPs och Manifests priser till årets textförfattare och till årets kompositör, och FST som avsändare för Manifests pris för Experimentell musik.

Nya sponsorer för i år är ADA och Amuse. Sedan tidigare år så har vi stöd av Danmark Music GroupThe Orchard, Ingrooves och Border Music.

Nedan finner ni loggor och korta presentationer.

 

 

Danmark Music Group är den största oberoende digitala distributören i Skandinavien med kontor och representanter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Italien och USA. DMG är även en av de största aktörerna i Europa när det kommer till digital distribution, kataloghanteringssystem och royaltyredovisning.
https://www.danmarkmusicgroup.com/


Virgin Music Group är en ledande musikdistributör och marknadsföringsplattform som leds av ett globalt team av musikexperter som ger skivbolag och artister tillgång till ett avancerat teknologiskt ramverk, transparenta, skalbara distributions och marketinglösningar för att växa i en ständigt föränderlig och dynamisk musikbransch.
https://www.virginmusic.com/
Kontakt: tive@ingrooves.com


SKAP
SKAP är Sveriges intresseorganisation för kompositörer, textförfattare och bearbetare. SKAP
bedriver påverkansarbete nationellt och internationellt. SKAP är en av tre huvudmän för STIM.
www.skap.se

Sensus_CMYK

SENSUS
Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap
och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet.
www.sensus.se

 

FST

FST
Föreningen svenska tonsättare (FST) organiserar de professionella tonsättarna
inom det konstmusikaliska området och har till dags dato totalt 386 medlemmar.
FST har till ändamål att tillvarata sina medlemmars konstnärliga, ekonomiska och sociala intressen,
medverka till spridning av svensk musik i Sverige och utlandet och överhuvudtaget främja
svensk musikkultur.
www.fst.se/

Musikförläggarna
Musikförläggarna är musikförlagens branschorganisation. Som förlagens enade röst driver Musikförläggarna viktiga branschfrågor i kontakter med både beslutsfattare, myndigheter, övrig musikbransch, media och allmänhet. Att skapa förståelse för musikens värde och för upphovsrättens funktion och betydelse är en av Musikförläggarnas huvuduppgifter. Se:
http://musikforlaggarna.se/

 

The Orchard is an innovative leading music distribution company with offices in 45 markets globally. We are proud to be able to offer distribution globally and a comprehensive artist & label services offering including full-service marketing, sync licensing, comprehensive video services, transparent data analysis, advertising, rights management, digital and physical distribution.

https://www.theorchard.com/

 

Border Music

Border Music – med huvudkontor i Göteborg, tar musiken ut i världen, både fysiskt och digitalt, via sina kontor i Oslo, Berlin, London, Sydney, Paris och på flertalet olika platser i USA och Kanada.
https://www.bordermusic.eu/

 

 

Riksförbundet för Folkmusik & Dans
Riksförbundet för Folkmusik och Dans (RFoD) verkar aktivt för att stärka folk- och världsmusikgenrens ställning och för att skapa bättre förutsättningar för genrens utövare.
https://www.rfod.se/

Supporting a new generation of stars, Amuse provides smart funding, digital music distribution and additional services to the self-releasing and independent artist community. Offering flexible financing and licensing deals, artists from across the world come to Amuse to release and develop the platinum selling tracks of tomorrow.