MANIFEST ON TOUR NATIONELL FINAL 5 FEBRUARI

Manifest on Tour har under hösten besökt tio städer från Malmö i söder till Luleå i norr. Bland de drygt femtio deltagande akterna har en från varje stad valts ut att medverka under Manifest on Tours nationella showcase som äger rum 5 februari på Fasching i Stockholm.

En av de deltagande akterna kommer bland annat få den stora äran att öppna Manifestgalan på Nalen 6 februari. Manifestgalan är en oberoende musikgala som premierar musiker och artister på oberoende skivbolag.

PÅ SCEN:
Dismissed
www.facebook.com/dismissedswe

Melina Borglowe
www.facebook.com/pages/Melina-Borglowe/231335563676168

Stella Lugosi
www.stellalugosi.se/

Sa’ra Charismata
www.facebook.com/saracharismata

Sleeping Haze
www.facebook.com/SleepingHaze

Leading Light
www.facebook.com/leadinglightband

John Mitchell & Sofie Jonsson
www.facebook.com/johnandsofiemusic

It’s For Us
itsforus.tumblr.com/

Mohlavyr
www.facebook.com/Mohlavyr

Raindear
www.facebook.com/raindearmusic

ÅLDER: 18 år
INTRÄDE: Fri entré


 

OM MANIFEST ON TOUR:
Manifest On Tour är en seminarieturné där experter från olika delar av musikbranschen delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Förhoppningen är att erbjuda musiker, artister, upphovsmän och musikutgivare en möjlighet att få större branschkunskap och att knyta nya kontakter inom musikbranschen och musiklivet.
I varje stad väljs ett antal lokala band och artister ut och dessa får under en masterclass konkreta tips samt möjlighet att ställa frågor till expertpanelen om allt från musikproduktion och karriärstrategier, till marknadsföring och upphovsrättsfrågor.
De uttagna banden och artisterna får dessutom möjlighet att visa upp sig som liveakter inför bransch och övrig publik på Manifest On Tour – Showcase.

Manifest On Tour arrangeras av Sensus och SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) i samarbete med SAMI (Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation) och Musikerförbundet. Manifest On Tour stöds av branschorganisationen Musiksverige och STIM.