Samarbetspartners

Vi har blivit med nya vänner. I hoppet om att kunna växa till en ännu mer relevant och gemytlig mötesplats för musikbranschen och musiklivet har vi skapat dels många värdefulla och spännande relationer till branschorganisationer så som Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Musikförläggarna – ny-gamla och nya samarbetspartners så som United Screens Music som står som avsändare för Manifests Musikvideopris och Spinroad Vinyl Factory, avsändare för kategorin Rock och Eventarrangörerna på Campus Nyköping. Såklart har vi med oss de gamla goda vännerna i NalenSKAPFST samt Sensus som presenterar Årets nykomling och i specialkategorier så finns SKAPs och Manifests priser till årets textförfattare och till årets kompositör, och FST som avsändare för Manifests pris för Experimentell musik.

Nytt för i år är Merch-Ants som presenterar kategorin årets Live och vårt samarbete med The Orchard, Playground MusicPabst Blue Ribbon och Marginalen Bank.

Nedan finner ni loggor och korta presentationer.

MERCH-ANTS
Merch-Ants är Nordens snabbast växande bandmerchandisebolag, Sveriges enda helhetsleverantör av tjänster inom merchandise. Vi löser tryck, distribution, e.handel och turnéförsäljning av allt ni kan, och inte kan, tänka er inom merchandise.

http://www.merchants.se/

Pabst Blue Ribbon, ofta förkortat ”PBR”, är en Amerikansk ljus lager som tillverkas av Pabst Brewing Company. Bryggeriet grundades i Milwaukee 1844.

PBR har länge uppmuntrat kreativa uttryck rotade i subkultur vilket lett till en rad samarbeten med kreatörer över hela världen. Detta är första året vi samarbetar med Manifestgalan.
Mer info: www.pbrart.se


The Orchard


Playground Music
Nordens största oberoende skivbolag. Verksamma sen 1999.
https://www.playgroundmusic.se/


United Screens Music
United Screens Music är Nordens största musiknätverk på Youtube, och arbetar som Youtube-experter för Sveriges och Nordens artistelit. Idag jobbar United Screens Music med bland andra Zara Larsson, Jireel, Wintergatan, Alan Walker, Dree low och Z.E. Totalt under 2019 hade United Screens Music totalt över 5.6 miljarder visningar under 2019.
http://unitedscreensmusic.com/

 


SKAP
SKAP är Sveriges intresseorganisation för kompositörer, textförfattare och bearbetare. SKAP
bedriver påverkansarbete nationellt och internationellt. SKAP är en av tre huvudmän för STIM.
www.skap.se

Sensus_CMYK

SENSUS
Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap
och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet.
www.sensus.se

 

FST

FST
Föreningen svenska tonsättare (FST) organiserar de professionella tonsättarna
inom det konstmusikaliska området och har till dags dato totalt 386 medlemmar.
FST har till ändamål att tillvarata sina medlemmars konstnärliga, ekonomiska och sociala intressen,
medverka till spridning av svensk musik i Sverige och utlandet och överhuvudtaget främja
svensk musikkultur.
www.fst.se/

Musikförläggarna
Musikförläggarna är musikförlagens branschorganisation. Som förlagens enade röst driver Musikförläggarna viktiga branschfrågor i kontakter med både beslutsfattare, myndigheter, övrig musikbransch, media och allmänhet. Att skapa förståelse för musikens värde och för upphovsrättens funktion och betydelse är en av Musikförläggarnas huvuduppgifter. Se:
http://musikforlaggarna.se/

Marginalen Bank
Marginalen Bank är en entreprenörsledd bank med cirka 300 000 privat- och företagskunder. Vi har själva gjort tillväxtresan och brinner för entreprenörskap och företagande. I oktober 2019 lanserades Kreatörslånet, Sveriges första riktade lån till företag inom de kulturella och kreativa näringarna som bygger på en EU-garanti.
https://www.marginalen.se/

 

Spinroad Vinyl Factory

https://www.spinroadvinyl.com/

 

Riksförbundet för Folkmusik & Dans
Riksförbundet för Folkmusik och Dans (RFoD) verkar aktivt för att stärka folk- och världsmusikgenrens ställning och för att skapa bättre förutsättningar för genrens utövare.
https://www.rfod.se/

Nalen

https://www.nalen.com/

Musik och Eventarrangör, Campus Nyköping

http://www.campusnykoping.se/yrkeshogskolan/musik-eventarrangor/