Samarbetspartners

Vi har blivit med nya vänner. I hoppet om att ta vara på genrebredden i priskategorierna samt att Manifest ska kunna växa till en ännu mer relevant och gemytlig mötesplats för musikbranschen och musiklivet har vi skapat dels många värdefulla och spännande relationer till branschorganisationer så som Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Musikförläggarna – ny-gamla och nya samarbetspartners så som United Screens som står som avsändare för Manifests Musikvideopris och Spinroad Vinyl Factory, avsändare för kategorin Rock och Eventarrangörerna på Campus Nyköping. Såklart har vi med oss de gamla goda vännerna i NalenSKAPFST samt Sensus som presenterar Årets nykomling och i specialkategorier så finns SKAPs och Manifests priser till årets textförfattare och till årets kompositör, och FST som avsändare för Manifests pris för Experimentell musik. Nytt för i år är Merch-Ants som presenterar kategorin årets Live och vårt samarbete med Pabst Blue Ribbon och Marginalen Bank.

Nedan finner ni loggor och korta presentationer.

MERCH-ANTS
Merch-Ants är Nordens snabbast växande bandmerchandisebolag, Sveriges enda helhetsleverantör av tjänster inom merchandise. Vi löser tryck, distribution, e.handel och turnéförsäljning av allt ni kan, och inte kan, tänka er inom merchandise.

http://www.merchants.se/

Pabst Blue Ribbon, ofta förkortat ”PBR”, är en Amerikansk ljus lager som tillverkas av Pabst Brewing Company. Bryggeriet grundades i Milwaukee 1844.

PBR har länge uppmuntrat kreativa uttryck rotade i subkultur vilket lett till en rad samarbeten med kreatörer över hela världen. Detta är första året vi samarbetar med Manifestgalan.
Mer info: www.pbrart.se

United Screens logga
United Screens
United Screens är Nordens största online video-nätverk, Multi Platform Network, med över 200 miljoner visningar i månaden och kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. United Screens fokuserar på talang och sammanför kreatörer och varumärken på online video-plattformar som YouTube, Instagram, Twitch, m fl.
www.unitedscreens.com

 


SKAP
SKAP är Sveriges intresseorganisation för kompositörer, textförfattare och bearbetare. SKAP
bedriver påverkansarbete nationellt och internationellt. SKAP är en av tre huvudmän för STIM.
www.skap.se

Sensus_CMYK

SENSUS
Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap
och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet.
www.sensus.se

 

FST

FST
Föreningen svenska tonsättare (FST) organiserar de professionella tonsättarna
inom det konstmusikaliska området och har till dags dato totalt 386 medlemmar.
FST har till ändamål att tillvarata sina medlemmars konstnärliga, ekonomiska och sociala intressen,
medverka till spridning av svensk musik i Sverige och utlandet och överhuvudtaget främja
svensk musikkultur.
www.fst.se/


Marginalen Bank
Marginalen Bank är en entreprenörsledd bank med cirka 300 000 privat- och företagskunder. Vi har själva gjort tillväxtresan och brinner för entreprenörskap och företagande. I oktober 2019 lanserades Kreatörslånet, Sveriges första riktade lån till företag inom de kulturella och kreativa näringarna som bygger på en EU-garanti.
https://www.marginalen.se/

 

Spinroad Vinyl Factory

https://www.spinroadvinyl.com/

 

Riksförbundet för Folkmusik & Dans
Riksförbundet för Folkmusik och Dans (RFoD) verkar aktivt för att stärka folk- och världsmusikgenrens ställning och för att skapa bättre förutsättningar för genrens utövare.
https://www.rfod.se/

Nalen

https://www.nalen.com/

Musik och Eventarrangör, Campus Nyköping

http://www.campusnykoping.se/yrkeshogskolan/musik-eventarrangor/

Parse error: syntax error, unexpected 'installed' (T_STRING) in /storage/content/25/206625/manifestgalan.se/public_html/wp-content/themes/Manifest_2016/images/settings.php on line 54